Rottnest Island mm

Hej hej bloggen. Sen sist har jag pluggat en del.. men kanske inte riktigt så mycket som jag borde ha gjort för att stilla mitt sinne. Idag hade jag min första exam, i organisational development och den gick väl helt okej. Den varade i två timmar men jag gick efter ca 1.5. Det är himla skönt att den är över! Ikväll och imorgon ska jag fortsätta kötta management accounting vilket jag har exam i på onsdag. Jag är supernervös över den examen så jag ska plugga massor. Har ett litet break nu i soffan, och ska snart laga middag, sen blir det plugg! Min sista exam är på måndag nästa vecka, och den ska jag plugga till ons-sön. Den kommer nog va rätt svår den med, och den innebär massa förbereldeser i form av att kunna teorin, läsa ett case, kolla på två filmer, söka information på internet etc.
Hur som helst... för en och en halv vecka sen var det Mudrock på tavernan på uniområdet. Puni och jag och massa andra (men typ inga nära vänner till mig) hade en askul kväll och såhär fina var vi!
På lördagen efter det låg jag mest vid poolen och försökte plugga lite granna. Gick sådär på grund av en smygande liten bakfylla. Poolen gjorde sitt iaf!
På söndagen åkte jag, Cajsa, Carolin och Ullis till Rottnest Island där vi spenderade tre dagar och två nätter. Vi hyrde cyklar och cyklade runt till olika stränder på ön om dagarna, på kvällarna satt vi i vårt lilla hus och drack rödvin, åt ost och kex och andra godsaker och bara pratatade. Det var en supermysig svensk-resa!
"Beware of venemous snakes" - jag var livrädd hela resan. Tydligen cyklade jag och Ullis nästan över en Brown snake första dagen, vettefan hur vi kunde missa den men Cajsa och Carolin skrek på oss bakifrån.
Quokka, hur gulligt djur? Dessa finns bara på Rottnest Island och det är typ en blandning mellan en känguru och en råtta. SÅ SÖTA!
Massa fina bilder från Rottnest ovan!
På tisdagkvällen möttes James och jag upp för en öl, och sen lagade han denna delikata måltid åt mig. Vi har hängt mer eller mindre hela tiden sen dess. Så ikväll har jag sagt att han minsann får åka hem och sova. Hehe.
 

Onsdag och torsdag gjorde jag inte mycket förutom att plugga. Bibblan var mitt andra hem. På fredagen däremot var det James 23års dag så jag överraskade honom med pannkakstårta och några av hans vänner kom och sjöng för honom på morgonen. Sen spenderade jag dagen i bibblan och så åket Puni och jag till Freo för att äta burgare på Jus burgers.
I lördags var det mest plugg, men det har inte blivit så effektivt någon dag så jag har fått sitta mest hela dagarna istället. Puni och jag åkte och handlade lite och sen åt vi denna delikata måltid. På kvällen åkte jag till Freo med Sandra, Cajsa, Carolin och Kaitlin för att ta oss ett par öl på Norfolk vilket är en jättemysig och fullproppad bar. Fler vänner dök upp men jag stannade inte länge utan det blev bara två öl för mig eftersom jag ville vara pigg och glad för plugg på söndagen. Så igår gick jag upp skapligt och James och jag gick till bibblan några timmar. Efter det fortsatte jag hemma, sen tog Puni och jag ett dopp i poolen vilket är så jääävla skönt då det är så jävla hett här ibland.
Igårkväll åkte James, jag och David in till Freo för att äta på Jus burgers igen. Burgaren på bilden ovan är samma som jag åt i fredags hehe, den är så god.
David somnade på bussen påväg hem.
 
Nu är det dags att laga spagetti bolognese innan skolböckerna åker fram igen.
 
Jag kan inte fatta att jag har mindra än två veckor kvar i Perth :( Min resplan efter det är;
 
- Darwin (Kakadoo and Litchfield nationalparker och sen bila till Broome) 24/11-4/12
- Melbourne (Stereosonics och turista) 5-9/12
- Cairns (great barrier reef etc) och Whitsundays (segla etc) 9-19/12
- Sydney 19-22/12
- Bali 22/12-5/1

- Sverige 6/1!
 

 
 

RSS 2.0