Lite mer fritid

Hej! Nu har det bara gått lite drygt en vecka sen sist jag skrev. Det har varit en del plugg men massa annat kul också. I och med att jag har pluggat så mycket tidigare under terminen har jag känt att jag kan unna mig en och annan ledig stund.
Så i onsdags blev det utgång i Freo - Newport som vanligt!
I torsdags var jag mest bakis men pluggade lite och var på en workshop! Fredagen var det plugg hela dagen och en tidig kväll.
Lördagmorgonen började med plugg och sedan åkte jag till Point Walter. På bilden ovan har vi precis kommit dit och Dom är glad!
En fullastad buss åkte dit så vi var ett helt gäng. Först gick vi till denna plats där folk hoppade ifrån klipporna.
Sen la vi oss och solade på stranden/gräset och bara chillade i nån timme.
På kvällen var det dags för schweisisk fondue och fest.
Här spenderade vi vår lördagskväll, i ett garage haha.
Vi var hemma hos Nick (vänster) som var vår turguide under vår Northwest-trip och Dom och Sam bjöd på ostfondue. Supergött!
Oreo, jag och Carolin. På kvällen åkte vi in till stan för att gå ut, först blev det en öl på ett fancy ställe som hette Brisbane hotel, och sen gick vi till nattklubben Paramount där vi dansade massooorrr
På söndagen åkte jag till Cottesloe beach med Sandra och Puni på eftermiddagen. Det var superskönt att bara ligga och chilla där. När vi kände oss nöjda med stranden gick Sandra och jag till en bar där det är Sunday Sesh, alltså folk festar på söndagar. Efter en liten stund joinade Fabian oss och vi såg solnedgången. Vi festade dock inte till det, utan drack bara nån öl innan vi åkte hem.
James kom och sa hej en stund också
I måndags var det lektion på morgonen och sen åkte Ullis, Puni och jag in till Freo för att fixa Halloween-outfit och kartonger som vi ska skicka hem kläder och skor i. Dessa lådor ska vi shippa hem och det kommer ta ca tre månader och kosta oss ca 800kr. Helt ok. Hela måndageftermiddagen och kvällen pluggade jag flitigt. På tisdagen började dagen med plugg och sen var det workshop. Efter workshopen gick vi till poolen en sväng och sen åt jag tacos med Puni och James. Igår blev det liite plugg på morgonen, sen hängde jag vid poolen mest hela dagen då det var 36 grader här. Det börjar bli väldigt varmt inomhus också så man blir trött på att plugga.. Det var en superhärlig dag :)
Igårkväll var det dags för Halloweenfest på Newport. Här är Dom, jag, Puni, Ullis, Carolin and Sam innan vi åkte till festen.
Sandra var sjukt läskig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få lite plugg gjort innan min workshop 1.30. Efter det blir det lite mer plugg och sen chill ikväll. Imorgon ska jag också försöka plugga hela dagen för på kvällen är det dags för Mudrock på tavernan. Tydligen är det en "avslutningsfest" som hålls i varje terminslut och det ska bli askul.
 
Här får ni lite länkar som ni kan roa er med att läsa. Magpieattacker, läskiga ormödlor och en film som Nate har gjort om vår Northwest-trip.

http://vimeo.com/75589020
 
https://www.google.com.au/search?q=bobtail&client=firefox-a&hs=xzT&rls=org.mozilla:sv-SE:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dtZwUsiCKsXjkQXa-YD4CQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664#q=bobtail+lizard&rls=org.mozilla:sv-SE%3Aofficial&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=51_a9l8WMCxTkM%3A%3Ba-4Y7jOawjiDoM%3Bhttp%253A%252F%252Fnatgeotv.com.au%252Fcontent%252Fcache%252F525x800%252Fnatgeosnap%252F779.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fnatgeotv.com.au%252Fnatgeosnap%252F779-angry-bobtail-lizard.aspx%3B525%3B431
 
 
 
 

Award Dinner, Adelaide och framtida roadtrip

Hej bloggen! Här kommer en liten update sen sist! I förra veckan var det som sagt massa plugg i och med att vi skulle lämna in ett arbete i torsdags! Vi blev till slut klara efter massa om och men och samtal med vår lecturer och extension på grund av problem i gruppen.

På fredagen var det välförtjänt Murdoch University Sports Award på ett hotell i Freo! Superkul att få göra sig fin och se alla andra finisar på festen. Det var gratis mat och dryck så en annan blev ju rätt full haha. När festen var klar på hotellet gick vi vidare till Metros där vi fortsatte dansa.
Så här såg jag ut!
Puni och jag hemma innan det var dags.
Bowlingbrudar vid vårt bord
Något suddigt, men såhär såg lokalen ut :)
Footygrabbarna på scen för att ta emot pris för årets lag.
Carolin och Jen på scen för att fira silvret.
James och jag :)
Tidigt på lördagmorgonen åkte jag till Adelade för att hälsa på Maja, Charlotte och Jannika!
Vi gjorde oss i ordning för på kvällen var det födelsedagsfest hemma hos dem!
På söndagen åkte vi in till stan för att hyra cyklar! Mycket kontraster är det i Adelaide, gamla vackra byggnader blandade med skypskrapor.
Vi åt lunch på en thairestaurang på Henley Beach, superfint!
I måndagsmorse åkte vi in till stan för att gå till deras uni och plugga lite.
En byggnad tillhörande deras univeristet. SÅ FINT!
Efter liiite plugg gick vi på stan en sväng och sen åkte vi hem för att fixa iordning detta till Charlotte som fyllde år förra veckan. Nomnomnom!
När vi mumsat i oss osten och vinet åkte vi till Glenelg Beach för att gå ut och äta födelsedagsmiddag för Charlotte.
Glenelg
Dinner!
Imorse landade jag i Perth halv åtta, Puni hämtade upp mig och jag chillade hemma till min workshop halv ett. Efter det åkte jag in med dessa + Ullis till stan.
Först tog vi en öl på rooftop baren Aviary, himla gött i det fina vädret!
Sen gick vi till en resebyrå och bokade vår tur uppe i norr. Vi åker till Darwin och bor där 1 natt, sedan åker vi på en två nätter (tre dagar) tur till två nationalparker innan vi kommer tillbaka till Darwin för en natt. Efter det tar vi våra två hyrbilar och bilar till Broome (ca 20h, men vi ska chilla så kanske 5 dagar). Vi kommer då sova i tält uppe på bilarna, haha! Sen kommer vi spendera ca två dagar i Broome då vi ska hinna med kamelridning och strandhäng. SUPERKUL!

Nu måste jag gå och lägga mig, har blivit alldeles för lite sömn det senaste dagarna. Imorgon ska jag plugga hela dagen (mest vid poolen eller på balkongen) och sen blir det utgång på kvällen!

Ha det fint alla! <3
 

Sjuk och plugg och trist

Efter Uni games har det inte hänt särskillt mkt kul i mitt liv. På söndagen åkte jag och Puni och handlade mat, sen försökte jag plugga hela dagen och på kvällen lagade jag köttbullar, potatismos och brunsås till Puni och James.
NOMNOMNOM! På måndagen satt vi med grupparbete hela dagen och förberedde oss inför vår facilitation som var på tisdagen. Facilitation innebar att vi i grupp om fem ska hålla i en workshop för vår klass, och inte någon redovisning. Svårt att förklara men det gick hur som helst jättebra förutom att jag var sjuk och svettades och hostade i två timmar. Efter facilitationen var det dags att fortsätta med ett annat grupparbete trots att jag var sjuk. Tisdagnatten satt jag uppe till halv tre för att mer eller mindre skriva klart arbetet om hur business to business e-commerce påverkar management accounting...
På onsdagen mötte vi Oreo som under Uni games slet av hälsenan :( Jag sympatigick lite med kryckorna och Ullis tog denna charmerande bild.. När vi lämnat in arbetet på onsdag eftermiddagen gick jag hem o sov i någon timme.
Jag får alltid sånna här bilder av Puni, tror hon tycker att jag är rätt ineffektiv i mitt pluggande. Torsdagen och fredagen ägnades åt ett trejde grupparbete som ska in på torsdag. Det är supertråkigt och just nu är jag apatisk vad gäller att plugga, det är därför jag uppdaterar bloggen. Hur som helst, im getting there! På torsdagkvällen hade vi tacokväll med rödvin hos Carolin och det var supermysigt :)
Som sagt blev jag sjuk i förra veckan. Hade feber av och till i typ fem dagar, hostade och snorade som fan. Efter en lugn helg då jag gick och la mig nio-halv tio båda kvällarna har jag nu nästan lyckats bli frisk tack varje sömn, hostmedicin, knarkande av huvudvärkstabletter och cold & flu pills och nässpray!
 
Utöver att sova och plugga i helgen åkte jag och Puni in till stan en snabbis i lördags för att leta klänningar och accessoarer till Unigames Award dinner på fredag! Det ska bli sjukt kul och vi kommer vara sjukt fina!
Här är jag och Puni i våra fina klänningar!! Love it!
Såhär kände jag mig mest hela helgen :( Låg i sängen och försökte plugga mestadels..
MEN! Jag gjorde även dessa praliner som jag igår överraskade Oreo med. Det är Oreo-kakor mixat med cream cheese, rullade i vitchoklad! Så gott! Så igår efter att jag pluggat/haft möte/handlat mat/solat gick jag och Carolin hem till Oreo för att äta middag, bjuda på praliner och hålla honom sällskap i ett par timmar.
De här två bilderna skrämmer mig!! Den översta gör mig nästan mest rädd för det känns som att en fågel kan komma och sätta sig på mitt huvud när som helst, jag vet seriöst inte vad jag skulle göra då. Dessutom har en tjej som bor i South Village (2 min från mig) sett en orm på väg till Uni.....
 
Nu ska jag iväg på workshop och sen måste jag verkligen lägga manken till i detta grupparbete. Jag har aldrig hatat grupparbeten så mycket som jag gör just nu. Det är en jävla pina när man måste arbeta med människor som inte förstår uppgiften eller följer deadlines...


Oreo och jag på unigames när vi hade förfest med beerpong på vårt hotellrum!
Här är ytterligare en bild från unigames. Puni ligger på bordet och jag sitter och pratar med James i bakgrunden.
 
HEJSVEJ PÅ ER! sjukt att 116 personer läste min blogg igår när jag uppdaterade min facebookstatus med länken!
 

länken

http://www.youtube.com/watch?v=dAGGYIrZWy0&feature=c4-overview&list=UUw54sbZcOao914DawRYPvIQ

Sorry, här är länken till min strike!

UNIGAMES

Här kommer ett inlägg om Unigames. Jag är för tillfället sjuk så det kommer inte bli så kreativt. På bilden ovan är i alla fall jag och Carolin på flyget på väg till östkusten, Gold Coast, Surfers Paradise, Broad Beach.
 
Vi landade typ klockan 8 på kvällen så när vi checkat in på vårt hostel som vi skulle bo på första natten mötte vi upp Oreo, Martin och två av deras tyska vänner. Vi åt middag och drack ett par öl, sen gick vi och la oss.
Här är vår utsikt från mitt och Punis sovrum på hotellet vi bodde på i en vecka.
Vårt fina sovrum, med walk in closet ;)
Vardagsrum/kök
Balkong nr 2
När vi checkat in på hotellet på söndagen gick vi till stranden och solade i ett par timmar. Vi såg tre valar och det va ascoolt!
Broad beach och där höghusen är är Surfers Paradise.
Efter stranden gick vi till et asstort shopping center som heter Pacific Fair och sen var det dags att göra sig i ordning för sen var det Opening Ceremony på stranden.
På måndag morgon var det dags att ta sig till bowlinghallen. Varje morgon tog det oss ungefär en timme att komma dit med ett bussbyte. På bilden ovan är Ashe, Justine och Puni. Vi delade lägenhet.
 
Ashe, Puni och Justine när vi bowlade.
 
Gruppfoto, representing MURDOCH VIKINGS!
Jag var Pippi Långstrum första kvällen då det var Childhood heroes tema.
Simon var en Power Rangers.
Och några andra av footykillarna med!
Puni var tingeling och hon hittade en Peter Pan ute på gatan!
Mitt rekord - 141!!!!
Andra kvällen var det Onsie wonderland tema!
Matt och Ben från Monash i Melbourne och Puni i bowlinghallen nån dag när vi var bakis och skulle äta lunch.
Justine!
Det här är Snoop Dolph som var en av våra maskotar under veckan! Han dog sista kvällen.
Puni och Carolin med vår andra maskot Dr Dre! Förfest hos oss.
Martin, Carolin och hennes svenska kompis som jag inte minns namnet på ute på en nattklubb som hette Melbas, sista kvällen.
Puni och Jen (Carolins partner i Beach Volleyball, de fick silver!) vid vår frukost sista dagen. Sen gick vi till stranden i nån timme och sen åkte vi hem.
 
På den här linken kan ni se mig göra en strike!!!! och sen pratar carro och Jen på slutet också!
 
Puss på er!

RSS 2.0